CENTRO ORTOPÉDICO - Inca -

Oferta / novedad

SCOOTERS ELÉCTRICOS HASTA 10% DE DTO.

Català

Els Scooters elèctrics per a minusvàlids són ideals per al trasllat de les persones amb mobilitat reduïda que desitgen tenir independència en la seva vida diària. Obren un nou concepte de mobilitat, gràcies a la seva estètica. Un scooter elèctric sense dubte pot millorar el seu estil de vida.
A Centre Ortopèdic Palma pot trobar els Scooters elèctriques amb descomptes del 5% i 10% segons models.

Per a més informació sense compromís poden trucar al 971 50 05 72.

* Oferta vàlida fins el 30 de setembre de 2018. Prèvia reserva.

 

Español

Los Scooters eléctricos para minusválidos son ideales para el traslado de las personas con movilidad reducida que desean tener independencia en su vida diaria. Abren un nuevo concepto de movilidad, gracias a su estética. Un scooter eléctrico sin duda puede mejorar su estilo de vida. 
En Centro Ortopédico Palma puede encontrar los Scooters eléctricas con descuentos del 5% y 10% según modelos. 

Para más información sin compromiso pueden llamar al 971 50 05 72.

* Oferta válida hasta el 30 de septiembre de 2018. Previa reserva. 
 
Fotos: 
Localización: 
Características: 

Català

Centre ortopèdic amb una llarga trajectòria al servei de les necessitats dels nostres clients. Som especialistes en ortopèdia tècnica, ortesis i pròtesis, plantilles ortopèdiques tant esportives com infantils i geriàtriques. Contem amb un departament de mastectomia, ajudes tècniques, cadires de rodes, andadors, bastons, seients de banyera, llits d'hospital, grues i una infinitat de productes que podrà trobar en els nostres dos centres, ubicats a Palma i a Inca, on estarem encantats de poder ajudar-vos.

Español

Centro ortopédico con una larga trayectoria al servicio de las necesidades de nuestros clientes. Somos especialistas en ortopedia técnica, ortesis y prótesis, plantillas ortopédicas tanto deportivas como infantiles y geriátricas. Contamos con un departamento de mastectomía, ayudas técnicas, sillas de ruedas, andadores, bastones, asientos de bañera, camas de hospital, grúas y una infinidad de productos que podrá encontrar en nuestros centros, ubicados en Palma e Inca, donde estaremos encantados de ayudarles.

English

We are an orthopedic center with a long history of at the service of the needs of our customers. We are specialists in technical orthopedics, orthotics and prosthetics, orthotics both sporting and children and geriatric. We have a department mastectomy, technical aids, wheelchairs, walkers, canes, bath seats, hospital beds, cranes and many products that you can find in our centers, located in Palma and Inca, where we will be happy to help.

Dirección: 
C/ de Biniamar 42 · 07300 Inca · Mallorca
Población: 
Inca
Horario: 
Lunes a Viernes 9:30 - 13:30 // 16:30 - 20:00
Teléfono: 
971 50 05 72
Comparte: 
SubcatComer: 
Ortopèdies
Amb la col·laboració de l'Ajuntament