RANCHO CA'N PICAFORT- Caballos - Santa Margalida

Oferta / novetat

EXCURSIONES A CABALLO DESDE 25€

Català

Si t'agraden els cavalls i la natura al Rancho Ca'n Picafort et proposem les nostres excursions pel bosc i la platja.

Fins a la platja (1 hora)      25€
Per la platja (3 hores) 50€

Cavalca amb nosaltres per bells paratges!!!

 

Español

Si te gustan los caballos y la naturaleza en el Rancho Ca'n Picafort te proponemos nuestras excursiones por el bosque y la playa. 

Hasta la playa (1 hora)           25€
Por la playa (3 horas) 50€

¡¡¡Cabalga con nosotros por bellos parajes!!!

 

Photos: 
Location: 
Features: 

​​Català

Les millors rutes a cavall les podràs viure amb RANCHO CA'N PICAFORT, podràs cavalcar en espectaculars rutes i respirar aire fresc en companyia dels teus amics, parella o familiars.
Amb o sense experiència en equitació, nosaltres ens ocuparem de tot perquè gaudeixis d'aquesta experiència.

Vols sentir la naturalesa a lloms d'un cavall?
Es diu que les rutes a cavall proporcionen una sensació de tranquil·litat immensa i que tenen resultats terapèutics. L'agradable temperatura del cavall i els moviments suaus et crearan un estat de descans que et permetrà gaudir al màxim dels espectaculars paratges de la zona. A lloms d'aquest preciós animal obtindràs una sensació de pau i relaxació que eliminarà tot el teu estrès del dia a dia i a més gaudiràs de les impressionants vistes de la Badia d'Alcúdia.

Muntar a cavall, sens dubte una excursió i experiència única. Passejar a cavall per la platja o per camins i boscos de dunes i pinars farà de les vacances algo inoblidable.
Et proposem boniques rutes a cavall de 1 hora a 3 hores de durada pels racons més bells de Mallorca.

Contaràs amb un monitor en tot moment que et guiarà pels bells camins de la zona i et prestarà assistència professional.

Anima't i sent la llibertat de gaudir passejant a cavall, RANCHO CA'N PICAFORT t'està esperant, no te'n penediràs!

Español

Las mejores rutas a caballo las podrás vivir con RANCHO CA'N PICAFORT, podrás cabalgar en espectaculares rutas y respirar aire fresco en compañía de tus amigos, pareja o familiares. 
Con o sin experiencia en equitación, nosotros nos ocuparemos de todo para que disfrutes de esta experiencia. 

¿Quieres sentir la naturaleza a lomos de un caballo? 
Se dice que las rutas a caballo proporcionan una sensación de tranquilidad inmensa y que tienen resultados terapéuticos. La agradable temperatura del caballo y los movimientos suaves te crearán un estado de descanso que te permitirá disfrutar al máximo de los espectaculares parajes de la zona. A lomos de este precioso animal obtendrás una sensación de paz y relajación que eliminará todo tu estrés del día a día y además disfrutarás de las impresionantes vistas de la Bahía de Alcudia. 

Montar a caballo, sin duda una excursión y experiencia única. Pasear a caballo por la playa o en caminos por bosques de dunas y pinares hará de las vacaciones algo inolvidable. 
Te proponemos hermosas rutas a caballo de 1 hora a 3 horas de duración por los rincones más bellos de Mallorca. 

Contarás con un monitor en todo momento que te guiará por los bellos caminos de la zona y te prestará asistencia profesional. 

¡Anímate y siente la libertad de disfrutar paseando a caballo, RANCHO CAN PICAFORT te está esperando, no te arrepentirás!

English

The best horse riding can live with RANCHO CA'N PICAFORT, you can ride on spectacular trails and fresh air with your friends, couple or family.
With or without experience in riding, we'll take care of everything for you to enjoy this experience. 

Want to feel nature on horseback? 
It is said that horseback riding provides a sense of calm and have great therapeutic results. The pleasant and gentle horse movements will make you a state of rest that allows you to fully enjoy the spectacular scenery of the area. Riding this precious animal you will get a sense of peace and relaxation that will eliminate all your stress of everyday life and also you'll enjoy the stunning views of Alcudia Bay. 

Horse riding, certainly a unique experience and a beautiful hike. Horseback riding along the beach or dune roads and pine forests make for an unforgettable holidays. 
We offer you beautiful horse trails from 1 hour to 3 hours through the most beautiful places in Mallorca. 

You'll have a monitor all time to guide you through the beautiful roads in the area and will provide professional assistance.

Go ahead and feel free to enjoy horse riding, RANCHO CA'N PICAFORT is waiting you, you will not regret!

 

 

 

Address: 
Ctra. Alcúdia - Artà, km 21,5 · 07458 Ca'n Picafort · Mallorca
City: 
Santa Margalida
Telephone: 
971 85 00 60
Share: 
SubcatOci: 
Hípica
Amb la col·laboració de l'Ajuntament