CENTRES MÈDICS CANOVAS - Las Palmeras, Palmanova -

Oferta / novetat

Català

A tots els nostres Centres Mèdics Canovas podràs gaudir d’aquesta exclusiva Oferta: 10% de descompte en tots els certificats!

* Oferta vàlida fins dia 31 de desembre del 2018. No acumulable a altres ofertes.
 

Español

¡En todos nuestros Centros Médicos Canovas podrás disfrutar de esta exclusiva Oferta: 10% de descuento en todos los certificados!

* Oferta válida hasta el 31 de diciembre de 2018. No acumulable a otras ofertas.

 

English

In all our Medical Centers Canovas you can enjoy this exclusive offer: 10% of discount on all certificates!

* Valid offer until December 31, 2018. Not combinable with other offers.

 

 

Photos: 
Location: 
Features: 

Català

En Grup Canovas estem especialitzats en la gestió per a la RENOVACIÓ DEL PERMÍS DE CONDUIR DE FORMA INTEGRAL així com d'altres certificats mèdics.

Els nostres centres compleixen amb la normativa vigent de sanitat i estan autoritzats per la Direcció General de Trànsit per realitzar un servei integral en el qual es pot realitzar tot el procés al mateix centre. Fem les fotos, fotocòpies, certificat mèdic i la corresponent renovació del permís de conduir, per la qual cosa ja no és necessari acudir a tràfic per a la seva completa tramitació. Ens encarreguem que els nostres pacients comptin amb la millor atenció i experiència del nostre equip per obtenir un servei de major satisfacció i benestar.

Español

En Grup Canovas estamos especializados en la gestión para la RENOVACIÓN DEL PERMISO DE CONDUCIR DE FORMA INTEGRAL así como de otros certificados médicos.

Nuestros centros cumplen con la normativa vigente de sanidad y están autorizados por la Dirección General de Tráfico para realizar un servicio integral en el que se puede realizar todo el proceso en el mismo centro. Hacemos las fotos, fotocopias, certificado médico y la correspondiente renovación del permiso de  conducir, por lo que ya no es necesario acudir a tráfico para su completa tramitación. Nos encargamos de que nuestros pacientes cuenten con la mejor atención y experiencia de nuestro equipo para obtener un servicio de mayor satisfacción y bienestar.

Address: 
Avinguda de la Platja 10 · 07181 Palmanova, Palma · Mallorca
City: 
Calvià
Schedule: 
Lunes a viernes 9:00 - 14:00 h
Telephone: 
971 68 32 42
Share: 
SubcatServ: 
Centres mèdics
Amb la col·laboració de l'Ajuntament