REFUGI CAN BOI

Oferta / novetat
Photos: 
Location: 
Features: 

El Refugi de Can Boi es troba situat al municipi de Deià, just devora el torrent Major i amb unes vistes privilegiades al Teix, cim que uneix Deià amb el poble veí de Valldemossa.

Es tracta d’una casa de pedra totalment integrada a la fisonomia de l’entorn. Les tasques de restauració es varen iniciar l’any 2002 pel Consell de Mallorca i no va ser fins a l’any 2006 que fou inaugurat com a Refugi de la Serra de Tramuntana, sumant-se així als refugis ja existents a la “Ruta de pedra en sec”GR-221.
Al obrir la porta del Refugi ens trobam amb un agradable espai presidit per una gran xemeneia que convida a entrar i acull a tot aquell caminant que cerca uns moments de repòs, un lloc de descans després d’una llarga excursió o un lloc per berenar, dinar o senzillament per gaudir d’un saborós cafè acompanyat d’un tall de coca especialitat de la cas. 

El Refugi compta amb unes instal•lacions destinades a museu, “La Tafona”. És un lloc acuradament restaurat en el que apareixen tots els estris que es feien servir antigament per a l’elaboració de l’oli (trull, premsa de biga, fornal i graners).

Compte amb 32 places distribuïdes en 4 habitacions. Les lliteres de fusta i sòl de parquet fan de l’allotjament al Refugi una agradable estància. Conta també amb un menjador comú, calefacció, aigua calenta, lloguer de roba de llit, tovallola de bany, etc... i sobretot conta amb un equip de persones altament qualificades per atendre’l i ajudar-lo en tot allò que necessiti, per a que el seu pas pel Refugi de Can Boi no li resulti indiferent. 

Address: 
C/ Clot 5 · 07179 Deià · Mallorca
City: 
Deià
Telephone: 
971 63 61 86
Share: 
SubcatLlocs: 
Refugis
Amb la col·laboració de l'Ajuntament