MUSEU DEL CALÇAT I DE LA PELL

Oferta / novetat
Photos: 
Location: 
Features: 

Català

És el primer Museu del Calçat i de la Pell de les Illes Balears. Inaugurat recentment, el març del 2010, s’hi pot veure actualment una exposició permanent de maquinària i objectes relacionats amb la indústria de la pell. També compta amb espais per a exposicions temporals i per a la realització d’esdeveniments com ara conferències, presentacions, etc.
L’edifici es divideix en dues plantes i és un espai de trobada i de reflexió del sector del calçat, i serveix per dinamitzar, des del punt de vista cultural, la ciutat i la comarca. (Llegir més)
Descarregar fulletó PDF

Español

Es el primer Museo del Calzado y de la Piel de las Islas Baleares. Inaugurado recientemente, en marzo de 2010, se puede ver actualmente una exposición permanente de maquinaria y objetos relacionados con la industria de la piel. También cuenta con espacios para exposiciones temporales y para la realización de eventos como conferencias, presentaciones, etc. (Leer más)
Descargar folleto PDF

English

It is the first Museum of Footwear and Leather of the Balearic Islands. Inaugurated recently, in March 2010, a permanent exhibition of machinery and objects related to the leather industry can now be found. It also has spaces for temporary exhibitions and for the realization of events such as conferences, presentations, etc. (Read more)
Download PDF brochure 

Address: 
Av. General Luque (Antic Quarter General Luque) · 07300 Inca · Mallorca
City: 
Inca
Telephone: 
871911643
Share: 
SubcatArt: 
Museus i galeries
Amb la col·laboració de l'Ajuntament