HIDROPARK ALCUDIA - Parque acuático - Alcudia

Oferta / novetat

Català

A Hidropark fins a finals d'octubre disfruta d'una entrada de nin gratis (fins a 12 anys) per la compra de dues entrades d'adult, només has de presentar el fullet, foto del mateix o dir que véns per aquesta promoció a la taquilla del parc.

Vine a passar-t'ho en gran amb nosaltres.

T'esperem!

* Oferta válida fins el 31 de octubre de 2018

 

Español

En Hidropark hasta finales de octubre disfruta de una entrada de niño gratis (hasta 12 años) por la compra de dos entradas de adulto, sólo tienes que presentar el folleto, foto del mismo o decir que vienes por esta promoción en la taquilla del parque. 

 Ven a pasártelo en grande con nosotros.

¡Te esperamos!

* Oferta vàlida fins el 31 d'octubre de 2018
Photos: 
Location: 
Features: 

Català

Benvingut a Hidropark!

L'únic parc aquàtic del nord de Mallorca: 40.000 m de pura diversió per a tota la família. Amb gran varietat d'atraccions aquàtiques. Per viure sensacions extremes en els seus tobogans de 15 m de caiguda. Amb una piscina amb onades de més d'1 m d'alçada i un magnífic minigolf de 54 forats. Amb restaurant, cafeteria, self-service, gelateria, barbacoa, botiga, zones per a nens ... Tot per passar un dia inoblidable.

Español

¡Bienvenido a Hidropark!

El único parque acuático del norte de Mallorca: 40.000 m de pura diversión para toda la familia. Con gran variedad de atracciones acuáticas. Para vivir sensaciones extremas en sus toboganes de 15 m de caída. Con un piscina con olas de más de 1 m de altura y un magnífico mini golf de 54 hoyos. Con restaurante, cafetería, self-service, heladería,  barbacoa, tienda, zonas para niños... Todo para pasar un día inolvidable.

English

Welcome to Hidropark!

The only water park in the north of Mallorca: 40,000 m pure fun for the whole family. With a variety of water attractions. To live extreme sensations in their slides of 15 m drop. With a swimming pool with waves of more than 1 m in height and a magnificent mini golf of 54 holes. With restaurant, cafeteria, self-service, ice cream shop, barbecue, shop, areas for children ... Everything to spend an unforgettable day.

Address: 
Av. Tucán, s/n · 07400 Port d'Alcudia · Mallorca
City: 
Alcúdia
Schedule: 
Mayo, junio, septiembre y octubre 10:00 - 17:00h Julio y agosto 10:00 - 18:00h (excepto jueves de 10:00 - 17:00h)
Telephone: 
+34 971 891 672
Share: 
SubcatOci: 
Parcs temàtics
Amb la col·laboració de l'Ajuntament