AJUNTAMENT DE VILAFRANCA DE BONANY

Aanbiedingen / nieuws
Fotos: 
Lokalisierung: 
Features: 

Català

La Casa de la Vila és una construcció d’estil regionalista, de tres plantes, amb portal de llinda i dues finestres a cada costat. El primer pis mostra dues finestres als extrems i un balcó amb tres portals, amb l’escut del poble al capdamunt del portal central. El porxo presenta pilars quadrangulars oberts a un corredor en el qual s’obren tres portals. 

Español

El Ayuntamiento es una construcción de estilo regionalista, de tres plantas con portal adintelado y dos ventanas a cada lado. En el primer piso hay dos ventanas a los extremos y un balcón con tres portales y el escudo del pueblo sobre el portal central. En el porche se ven pilares cuadrangulares abiertos a un corredor en el que hay tres portales.

English

The Ajuntament is a Regional Style building with three floors, a lintel doorway and two windows on each side. On the first floor, there are two windows at the ends and a balcony with three doors, and the Village Coat of Arms above the central doorway. In the porch, there are quadrangular pillars which open into a corridor in which there are three doorways. 

Amb la col·laboració de:

 

 

 

 

Adresse: 
Plaça Major, 1 · 07250 Vilafranca de Bonany · Mallorca
Ortschaft: 
Vilafranca de Bonany
Fahrpläne: 
Els Dll, Dme, Dj i Dv, de 08:00 a 15:00 h. / Dm de 08:00 a 19:00
Telefon: 
971832107
Aktie: 
subcat: 
Ajuntaments
Amb la col·laboració de l'Ajuntament