COMERCIAL VERA - Tienda gastronómica - Palma

Aanbiedingen / nieuws

Català

El projecte "vins Bio Pedro Olivares" neix de la passió i l'esforç continu d'un enòleg incansable en la recerca de nous reptes.

La seva filosofia i valors estan basats en una forma molt específica de fer bons vins, entenent el concepte de multidinàmic com un pas més enllà de la cultura biodinàmica.

A Comercial Vera el proper dia 22 de Maig a partir de les 18:00h farem la presentació i tast dels Vins Bio Pedro Olivares, esdeveniment totalment gratuït.

Tast:

  • Vi negre Método Merlot.
  • Vi negre Código Parras.
  • Vi negre Serie Wild Bobal.
  • Vi blanc Arcal Orange Wine.
  • Vi negre dolç Demorado.

Un plaer per als amants del bon vi!!!

* Dimecres 22 maig 2019 a les 18:00 hores.

 

Español

El proyecto “vinos Bio Pedro Olivares” nace de la pasión y el esfuerzo continuo de un enólogo incansable en la búsqueda de nuevos retos.

Su filosofía y valores están basados en una forma muy específica de hacer buenos vinos, entendiendo el concepto de multidinámico como un paso más allá de la cultura biodinámica.

En Comercial Vera el próximo día 22 de Mayo a partir de las 18:00h realizaremos la presentación y cata de los Vinos Bio Pedro Olivares, evento totalmente gratuito. 

Cata:

  • Vino tinto Método Merlot.
  • Vino tinto Código Parras.
  • Vino tinto Serie Wild Bobal.
  • Vino blanco Arcal Orange Wine.
  • Vino tinto dulce Demorado.

¡¡¡Un placer para los amantes del buen vino!!!

* Miércoles 22 de mayo de 2019 a les 18:00 horas. 

 

Fotos: 
Lokalisierung: 
Features: 

Català

Comercial Vera és una empresa de serveis del sector de l'alimentació especialitzada en la restauració, hotels i alta cuina.

L'experiència de tants anys en el sector ha fet que contem amb una gran selecció de les millors carns del món i una extensa oferta de productes gastronòmics de gran qualitat, nacionals i internacionals, que fan de Comercial Vera un referent dins del món gastronòmic de Mallorca.

Entre la nostra selecció de productes podreu trobar:

Segueix-nos a Facebook!

Español

Comercial Vera es una empresa de servicios del sector de la alimentación especializada en la restauración, hoteles y alta cocina.

La experiencia de tantos años en el sector ha hecho que contemos con una gran selección de las mejores carnes del mundo y una extensa oferta de productos gastronómicos de gran calidad, nacionales e internacionales, que hacen de Comercial Vera un referente dentro del mundo gastronómico de Mallorca.

Entre nuestra selección de productos podréis encontrar:

Síguenos en Facebook!

English

Comercial Vera is a service company in the food industry specializing in catering, hotels and high cuisine.

The experience of many years in the sector has made that we have a great selection of the best meat in the world and an extensive range of high quality food products, national and international, that make Comercial Vera a reference in the gastronomic world of Mallorca.

In our selection of products you can find:

Follow us on Facebook!

Adresse: 
C/ Poima 28, Nave 6 · 07011 Palma · Mallorca
Ortschaft: 
Palma
Fahrpläne: 
Lunes a Viernes 8:30 - 20:00h. Sábado 8:30 - 14:00h.
Telefon: 
971 75 68 16
Aktie: 
SubcatComer: 
Alimentació i begudes
Amb la col·laboració de l'Ajuntament