CELLER SEBASTIÀ PASTOR - DO Binissalem - Santa Maria del Camí

Aanbiedingen / nieuws

DEGUSTACIÓN DE 3 VINOS + TABLA DE QUESOS 10€

Al Celler Sebastià Pastor et proposem una degustació de 3 vins del nostre celler acompanyada d'una tabla de formatges per només 10€.

Visita'ns i gaudeix de beure un bon vi.

* Oferta váldia fins al 31 de març de 2020.

 

En el Celler Sebastià Pastor te proponemos una degustación de 3 vinos de nuestra bodega acompañada de una tabla de quesos por sólo 10€.

Visítanos y disfruta de beber un buen vino.  

* Oferta váldia hasta el 31 de marzo de 2020.
 
 
Fotos: 
Lokalisierung: 
Features: 

L'any 1937 Sebastià Pastor Mayol, pagès i fill de pagesos i amant de la vinya, comença a elaborar vi a partir del raïm de les seves pròpies vinyes.
Van ser uns inicis molt difícils, però les ganes i la convicció van fer que els seus vins no passessin desapercebuts. La seva dedicació i l'estimació que tenia pel camp s'han anat transmetent de generació en generació, completant un total de quatre generacions.

El celler Sebastià Pastor sempre ha tingut en ment la política de millora continuada. Als seus inicis es va començar a elaborar amb dipòsits de formigó. A mesura que anaven sortint nous materials per a la construcció de dipòsits que permetien augmentar la qualitat, no va dubtar a incorporar-los: fibra de vidre i acer inoxidable. S'ha anat combinant la forma tradicional d'elaboració amb les noves tecnologies: control de la temperatura en tot moment durant el procés d'elaboració, la fermentació controlada ...

En el nostre celler sempre hem tingut clara una cosa, apostar pel que ens diferencia, el que ens fa únics; les varietats autòctones Manto negre, callet i Premsal Blanc (Moll).

El año 1937 Sebastià Pastor Mayol, payés e hijo de payeses y amante del viñedo, empieza a elaborar vino a partir de las uvas de sus propios viñedos.
Fueron unos inicios muy difíciles, pero las ganas y la convicción hicieron que sus vinos no pasaran desapercibidos. Su dedicación y la estimación que tenia por el campo se han ido transmitiendo de generación en generación, completando un total de cuatro generaciones.

El celler Sebastià Pastor siempre ha tenido en mente la política de mejora continuada. A sus inicios se empezó a elaborar con depósitos de hormigón. A medida que iban saliendo nuevos materiales para la construcción de depósitos que permitían aumentar la calidad, no se dudó en incorporarlos: fibra de vidrio y acero inoxidable. Se ha ido combinando la forma tradicional de elaboración con las nuevas tecnologías: control de la temperatura en todo momento durante el proceso de elaboración, la fermentación controlada…

En nuestro celler siempre hemos tenido clara una cosa, apostar por lo que nos diferencia, lo que nos hace únicos; las variedades autóctonas Manto negro, Callet y Prensal Blanc (Moll).

 

Adresse: 
Paborde Jaume 17 · 07320 Santa María del Camí · Mallorca
Ortschaft: 
Santa Maria del Camí
Telefon: 
971 62 03 58
Aktie: 
SubcatInd: 
Agroalimentaria
Amb la col·laboració de l'Ajuntament